Nieuwe leerlingen

Voor alle kinderen die tussen 1 oktober 2021 en 1 oktober 2022 vier jaar worden komt er een belangrijk moment aan, want hij/zij mag dan naar de basisschool.

De basisscholen in onze gemeente zijn er erg bij gebaat als zij tijdig weten welke kinderen in de loop van het schooljaar gaan instromen. Hun personeelsomvang voor het komend jaar hangt hier onder andere van af. Daarom verzoeken de basisscholen en de gemeente Nederweert u vriendelijk uw kind (geboren tussen 1 oktober 2018 en 1 oktober 2019) vóór 1 april 2022 aan te melden bij de school van uw keuze.

De Nederweerter basisscholen organiseren allemaal "School in bedrijf" en/ of een open dag. 

Voor basisschool de Tweesprong is dit op woensdag 23 februari 2022.

Inschrijven

Inschrijven kan middels ons inschrijfformulier. Dit formulier mag u op papier (geprint) invullen. Voor een snelle verwerking van in inschrijfformulier willen wij u vragen dit formulier digitaal in te scannen en te mailen naar Karin van de Schoor (Intern begeleider) op het e-mailadres k.schoor@meerderweert.nl.
Indien inscannen niet mogelijk is mag het inschrijfformulier ondertekend in de brievenbus van school worden gedaan. Daarbij wel het verzoek om Karin van de Schoor per e-mail op de hoogte te brengen van de nieuwe inschrijving.