Nieuwe leerlingen

Voor alle kinderen die tussen 1 oktober 2021 en 1 oktober 2022 vier jaar worden komt er een belangrijk moment aan, want hij/zij mag dan naar de basisschool.

De basisscholen in onze gemeente zijn er erg bij gebaat als zij tijdig weten welke kinderen in de loop van het schooljaar gaan instromen. Hun personeelsomvang voor het komend jaar hangt hier onder andere van af. Daarom verzoeken de basisscholen en de gemeente Nederweert u vriendelijk uw kind (geboren tussen 1 oktober 2018 en 1 oktober 2019) vóór 1 april 2022 aan te melden bij de school van uw keuze.

De Nederweerter basisscholen organiseren normaal gesproken allemaal "School in bedrijf" en/ of een open dag. In verband met Corona is dat voorlopig echter niet mogelijk. Er zijn twee mogelijkheden:

1. U heeft uw keuze voor een school al bepaald: u meldt uw kind aan op de betreffende school. Zodra de situatie het toelaat krijgt u na inschrijving een uitnodiging om alsnog de school te bezoeken als deze in bedrijf is. Voor contactgegevens zie achterzijde van deze brief. De aanmeldformulieren staan op de websites van de scholen.

2. U wilt uw keuze pas maken als u diverse scholen heeft bezocht: u kunt, als de landelijke maatregelen het toelaten, een afspraak te maken voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek met de schoolleiding. Daarna meldt u uw kind aan op de school van uw voorkeur.

Inschrijven

Inschrijven kan middels ons inschrijfformulier. Dit formulier mag u op papier (geprint) invullen. Voor een snelle verwerking van in inschrijfformulier willen wij u vragen dit formulier digitaal in te scannen en te mailen naar Karin van de Schoor (Intern begeleider) op het e-mailadres k.schoor@meerderweert.nl.
Indien inscannen niet mogelijk is mag het inschrijfformulier ondertekend in de brievenbus van school worden gedaan. Daarbij wel het verzoek om Karin van de Schoor per e-mail op de hoogte te brengen van de nieuwe inschrijving.

Zodra ouders weer welkom zijn in de school, nodigen wij alle nieuwe ouders uit om een kijkje te komen nemen.