Herfstuitstapje groep 5 t/m 8
Nationaal Schoolontbijt
Sparktechlab
Week van het verkeer
Fietsverlichtingscontrole
Afspraken op onze school
Schoolreis Toverland
Buiten spelen
Prins Dirk 1 en Prinses Yoni!
Op zoek naar paddestoelen!
Toneelstuk Sint Maarten

Nieuwe ouders

BASISSCHOOL DE TWEESPRONG 
 
"SCHOOL IN BEDRIJF"
 
Beste ouders/verzorgers,

Elk schooljaar hebben wij een "School in bedrijf" voor nieuwe ouders.  We willen u een beeld geven van de dagelijkse praktijk in de school. Middels een rondleiding en een gesprek maakt u kennis met onze school. Dit biedt een unieke kans om onze school in bedrijf te zien.

Onder het genot van een kop koffie/thee kunt u tevens vragen stellen aan Bart Smeets (directeur), Karin van den Schoor (MT-lid) en Marlous Verboogen (OKIDO). 
 
Zij zullen de gehele ochtend aanwezig zijn.
 
Dit schooljaar was "SCHOOL IN BEDRIJF"  gepland op woensdag 24 februari 2021 van 09.00 tot 12.00 uur

Nieuwe ouders kunnen hun kind ondanks dat 'School in bedrijf' niet doorgaat wel al aanmelden. U kunt het aanmeldformulier hier downloaden. Print het formulier uit en stop het ingevuld in de brievenbus van onze school of scan het in en mail het naar onze intern begeleider Karin van den Schoor (k.schoor@meerderweert.nl).  Nadat u dit formulier heeft ingeleverd, bekijken wij of we tegemoet kunnen komen aan de onderwijs- en begeleidingsbehoeften van uw kind. Hiervoor gebruiken we 6 tot maximaal 10 weken. Wanneer wij van mening zijn dat wij aan deze behoeften kunnen beantwoorden, krijgt u van ons een bevestiging, waarna wij tot inschrijving overgaan.

Ruim voor de vierde verjaardag van uw kind wordt u benaderd door de leerkracht. Zij/hij bespreekt met u een datum voor een meedraaimiddag en maakt met u een afspraak voor een intakegesprek.
Wij hopen u hiermede voldoende op de hoogte te hebben gebracht.

Verdere, voor u wellicht belangrijke informatie, vindt u elders op deze website.