Op zoek naar paddestoelen!
Toneelstuk Sint Maarten
Herfstuitstapje groep 5 t/m 8
Nationaal Schoolontbijt
Sparktechlab
Week van het verkeer
Fietsverlichtingscontrole
Afspraken op onze school
Schoolreis Toverland
Buiten spelen
Prins Dirk 1 en Prinses Yoni!

Nieuwe ouders

BASISSCHOOL DE TWEESPRONG WOENSDAG 18 MAART 2020
 
"SCHOOL IN BEDRIJF"
 
Beste ouders/verzorgers,

Elk schooljaar hebben wij een "School in bedrijf" voor nieuwe ouders.  We willen u een beeld geven van de dagelijkse praktijk in de school. Middels een rondleiding en een gesprek maakt u kennis met onze school. Dit biedt een unieke kans om onze school in bedrijf te zien.

Onder het genot van een kop koffie/thee kunt u tevens vragen stellen aan Bart Smeets (directeur), Mandy Brentjens, Karin van den Schoor (MT-leden) en Marlous Verboogen (OKIDO). 
 
Zij zullen de gehele ochtend aanwezig zijn.
 
Dit schooljaar is "SCHOOL IN BEDRIJF" op woensdag 18 maart 2020 van 08.30 tot 11.30 uur.

Noteer dus in uw agenda:
 
WOENSDAG 18 MAART 2020
8.30 UUR TOT 11.30 UUR
"SCHOOL IN BEDRIJF"

Nieuwe ouders kunnen een aanmeldformulier meenemen om hun kind op school aan te melden. Dit aanmeldformulier kunt u hier ook downloaden. Nadat u dit formulier heeft ingeleverd, bekijken wij of we tegemoet kunnen komen aan de onderwijs- en begeleidingsbehoeften van uw kind. Hiervoor gebruiken we 6 tot maximaal 10 weken. Wanneer wij van mening zijn dat wij aan deze behoeften kunnen beantwoorden, krijgt u van ons een reactie, waarna u tot inschrijving kunt overgaan.

Vriendelijk verzoeken wij u om het aanmeldformulier zo volledig ingevuld terug te sturen naar school. U ontvangt een bevestiging van ontvangst van het aanmeldingsformulier. 

Ruim voor de vierde verjaardag van uw kind wordt u benaderd door de leerkracht. Zij/hij bespreekt met u een datum voor een meedraaimiddag en maakt met u een afspraak voor een intakegesprek.
Wij hopen u hiermede voldoende op de hoogte te hebben gebracht.

Verdere, voor u wellicht belangrijke informatie, vindt u elders op deze website.